CS:GO
PGL Major 2022

SINNERS jsou na Letišti Václava Havla. Cesta za PGL Major Antwerp začíná cestou do Rumunska

SINNERS jsou na Letišti Václava Havla. Cesta za PGL Major Antwerp začíná cestou do Rumunska
19. 4. 2022
  |  

Je to blízko! SINNERS klepou na brány legendární akce PGL Major Antwerp 2022. K tomu je potřeba ve swiss formátem hrané skupině získat 3 vítězství z 5 zápasů. Program startuje ve čtvrtek, český celek do Rumunska cestuje už dnes.

Od čtvrtku budeme sledovat na česko-slovenském streamu Sazka eLEAGUE cestu SINNERS skupinou "B" evropské RMR PGL Major kvalifikace. Už dneškem však začíná cesta českých hráčů směrem do rumunské metropole, kde se kvalifikace hraje. 

Tuzemskou jedničku čeká aklimatizace v Bukurešti, media povinnosti a následná příprava na závěr týdne, ve kterém dojde na "boj o všechno". Podaří se SINNERS stát se prvním čistě českým celkem, který zamíří za věhlasný major?

Cestu SINNERS můžete sledovat na Instagram profilech jednotlivých hráčů, případně také na profilu Sazka Esport, kde okolo cesty chystáme v rámci spolupráce dodatečný obsah pro fanoušky. 

Zároveň od čtvrtečního rána s námi naladit česko-slovenský stream, kde budeme cestu týmu podrobně sledovat. Zároveň dojde i na další zajímavé zápasy týmů jako Entropiq nebo Astralis.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.