CS:GO

SINNERS jsou blízko velkého finále. Od 16:00 se utkají s Copenhagen Flames v EDC

SINNERS jsou blízko velkého finále. Od 16:00 se utkají s Copenhagen Flames v EDC
20. 11. 2022
  |  

Česká jednička je blízko prvního velkého evropského finále po dlouhé době. SINNERS od 16:00 vyzvou Copenhagen Flames v rámci semifinále European Development Championship Season 6. Podaří se získat další vítězství s trenérem?

Hra s trenérem funguje? Jindřich "ZEDKO" Chyba se zotavuje se zranění ruky, Tomáš "tomkeejs" Tomka řádí za se na serveru a SINNERS získali cenná vítězství. Teď však přichází soupeř z poslední doby zdaleka nejtěžší - Copenhagen Flames.

Dánský celek čeká na SINNERS Esports v semifinále evropského turnaje European Development Championship Season 6, ve kterém si jen TOP 4 rozdělí prizepool ve výši $40,000 a dva nejlepší celky získají bootcamp na Maltě. SINNERS tak již nyní mají jistotu výdělku $5,000, ale jejich mise neskončila.

Dnešní soupeř českého celku, tedy dánský tým Copenhagen Flames, prošel skupinovou fází turnaje přes decider zápas (jako druhý). První místo v téže skupině ukořistili hráči Dynamo Eclot, kteří Dány porazili 2:1. 
Následně Copenhagen Flames porazili Sangal 2:1, francouzské Falcons 2:0 a dnes je čeká souboj s českým týmem, který zatím v turnaji EDC S6 nepřišel o jedinou mapu! Český tým nejen, že zvládl bez zaváhání sklupinu, ale také smetl 2:0 PROSPECTS a BLUEJAYS.

Vsadit si na SINNERS můžete s kurzem 2,20:1 - ten nyní má na svém webu vypsán SazkaBET. Na favorita utkání, tým Copenhagen Flames, je aktuálně kurz 1,58:1. Zajímavá volba by mohla být i ta s kurzem 1,88:1 (nad 2,5 mapy), neboť se očekává vyrovnaná podívaná.

Přímý přenos zápasu můžete sledovat od 16:00 na Twitch kanále EdenEsports.

 


Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.