CS:GO

SINNERS jdou na OG. Kdo postoupí do semifinále CCT Central Europe S2?

SINNERS jdou na OG. Kdo postoupí do semifinále CCT Central Europe S2?
30. 9. 2022
  |  

SINNERS si opět zahrají s Adamem "NEOFRAG" Zouharem v roli soupeře. Česká jednička a tým OG Esports se totiž utkají v rámci čtvrtfinále turnaje CCT Central Europe Series 2.

Souboj světové třináctky a týmu na hraně TOP 50. Tak by se z hlediska HLTV Rankingu dal přejmenovat zápas mezi OG Esports a SINNERS. Bude to ovšem ve vzájemném souboji hrát roli?

Na jedné straně OG Esports doslova vyválčili vítězství nad ENTERPRISE, kteří i s trenérem na serveru dokázali držet krok a v osmifinále dokonce vedli, na té druhé SINNERS, kteří hravě porazili BLUEJAYS. 

Detail týmu SINNERS
Klíčovou roli budou hrát v bitvě zejména snipeři. Na jedné straně totiž stojí ruský Abdul "degster" Gasanov, na té druhé český talent David "forsyy" Bílý. I pro ně to bude velmi zajímavé srovnání, byť si nemusíme nalhávat, kdo je papírovým favoritem nejen po individuální, ale i týmové stránce.

Vítěz zápasu, který startuje dnes v 16:00, postoupí v turnaji CCT Central Europe Series 2 do semifinále. Už teď mají týmy zajištěny minimálně $2,000, za prohrané semifinále je pak dokonce $5,000. O motivaci je tak i na poměru českých klubů v Evropě postaráno. 

 


Zdroj úvodní fotografie: @PGL

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.