CS:GO

SINNERS dostávají dnes večer druhou šanci. V CCT Central Europe vyzvou AGO

SINNERS dostávají dnes večer druhou šanci. V CCT Central Europe vyzvou AGO
20. 3. 2023
  |  

Úvodní bitva v CCT Central Europe Series 5 týmu SINNERS Esports nevyšla a česko-slovenská jednička prohrála s MOUZ NXT 1:2. Dnes večer dostane tým další šanci, tentokrát proti polským AGO.

Náročný program SINNERS Esports pokračuje. Česko-slovenský celek během víkendu zažil úspěšnou kvalifikaci do skupinové fáze Tipsport CS:GO Praha I., ale také prožil neúspěšný vstup do turnaje CCT Central Europe Series 5, když podlehl týmu MOUZ NXT 1:2. Druhá šance ve swiss formátem hrané skupině na sebe nenechává dlouho čekat.

Polskému soupeři, týmu AGO, se vůbec nedaří a z posledních zápasů si připsal 4 porážky z 5 odehraných zápasů. Stejně tak SINNERS v posledních dvou HLTV zápasech prohráli se zmíněnými MOUZ NXT a Astralis Talent, tudíž se nyní budou chtít vrátit na vítěznou vlnu.

Bývalá sestava los kogutos, se kterými SINNERS na podzim loňského roku zvítězili, aktuálně hrající za AGO čelí kritice, která je způsobená nejen výkony, ale i dalšími věcmi okolo. Aktuálně se nachází navíc na hraně TOP 100 světového žebříčku HLTV, a několik fanoušků volá po konci sestavy pod hlavičkou prestižní polské organizace.

SINNERS by měli v zápase, který startuje dnes od 19:00, být velkým favoritem, o čemž svědčí i kurzy SazkaBET, které vidí šance českého týmu na vítězství v kurzu 1,22:1. Naopak vítězství AGO se předpokládá s kurzem 3,80:1. Zajímavý kurz, v případě, že vám bylo více než 18 let, je také vypsán na to, že se budou hrát všechny 3 mapy, aktuálně se pohybuje okolo 2,15:1.

 


Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE / CNC

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.