CS:GO

SINNERS dnes od 17:00 vyzvou v ESEA Advanced tým Partizan. Přiblíží se postupu do ESL CL?

SINNERS dnes od 17:00 vyzvou v ESEA Advanced tým Partizan. Přiblíží se postupu do ESL CL?
12. 3. 2023
  |  

Nelehký úkol ještě čeká na SINNERS Esports ve spodní části pavouka play-off ESEA Advanced Season 44. Dnes od 17:00 ale může česká sestava udělat další důležitý krok v cestě za postupem do ESL Challenger League.

Nedělní odpoledne a podvečer bude patřit Counter-Strike, zejména pak příznivcům česko-slovenských sestav. Ty na jedné straně bojují v CCT Central Europe, na té druhé se snaží dostat do vyšších divizí ESEA struktur. Druhým případem jsou i hráči SINNERS, které čeká souboj s Partizanem.

Balkánská sestava se aktuálně nachází na 54. místě světového žebříčku HLTV a z poslední doby má se SINNERS pozitivní bilanci, když českou jedničku dokázala porazit v rámci EDC v únoru letošního roku (otočka 2:1 na mapy). V poslední vzájemné bitvě se odehrály mapy de_nuke, de_anubis a de_vertigo, což jsou mapy, které dost možná uvidíme i dnes.

O významu zápasu není třeba mnoho pochybovat. Oba z tier2 celků mají jasnou ambici, aby se dostaly minimálně do baráže ESL Challenger League. K tomu však ještě vede cesta přes několik kol spodní části bracketu. 

Na vyřazovací část ESEA Advanced si, v případě, že vám bylo více než 18 let, můžete vsadit na SazkaBET. Zápasy je pak možné sledovat zejména na Twitch kanále samostatných celků, tento konkrétní zápas pak od 17:00 na twitch.tv/sinners_esports.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.