CS:GO

SINNERS čeká souboj o přežití v European Pro League. Od 12:30 vyzvou ThunderFlash

SINNERS čeká souboj o přežití v European Pro League. Od 12:30 vyzvou ThunderFlash
22. 7. 2023
  |  

Zápas ve spodní části bracketu mezinárodního online CS:GO turnaje European Pro League Season 9 čeká na SINNERS. Ti se dnes dopoledne od 12:30 postaví celku ThunderFlash.

SINNERS musí začít ladit formu na Lower Bracket. V play-off mezinárodního CS:GO turnaje European Pro League Season 9 se totiž českému celku nepodařilo v úvodním kole Upper Bracket uspět, když nad jeho síly byl tým Anonymo (1:2). Dnešní soupeř, tým ThunderFlash zase podlehl los kogutos 0:2.

Český celek SINNERS Esports je ve velmi vysokém zápasovém tempu, kdy se pere napříč několika evropskými soutěžemi o body do HLTV Rankingu, ale také o další zajímavá umístění a prizemoney. European Pro League by toho měla být důkazem, proto jakékoliv horší umístění než mezi nejlepšími třemi by mohlo být považováno za neúspěch.

Polský zástupce ThunderFlash dokázali během základní skupiny European Pro League porazit Zero Tenacity 2:0 a Lazer Cats 2:0, tudíž jej není radno podceňovat. Z aktuálně sedmé desítky žebříčku HLTV se pokouší Poláci o vzestup, dnešní skalp SINNERS by je k němu mohli velmi přiblížit.

Velkým kurzovým favoritem zápasu budou SINNERS, kterým SazkaBET věří v kurzu 1,26:1, naopak na polské hráče je vypsán 3,40:1. Dnešní duel českého zástupce v Lower Bracket pavouku play-off European Pro League Season 9 můžete sledovat od 12:30 na Twitch kanále pořadatel ligy EPLCS_EN.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.