CS:GO

SINNERS čeká boj na 3 frontách. Naváží v Evropě na vlnu vítězství?

SINNERS čeká boj na 3 frontách. Naváží v Evropě na vlnu vítězství?
12. 11. 2022
  |  

Nic snadného nečeká v dalších dnech na českou jedničku, tým SINNERS. Nedávno korunovaný mistr ČR se utká s evropskými soupeři hned ve třech soutěžích.

Už dnes začíná boj SINNERS na třech evropských frontách. Česká jednička bude během víkendu bojovat v turnaji  European Development Championship 6, posléze čeká 2. kolo Upper Bracket ESL Challenger League Season 43, v neposlední řadě pak čekají ex-Finest v CCT Central Europe S3.

SINNERS vs. MASONIC


Ve skupinové fázi turnaje EDC Season 6 čeká na SINNERS tým MASONIC, posléze pak v GSL formátu B8 nebo Nemiga. Kompletní preview závěrečné skupiny turnaje jsme přinášili ve speciálním článku. Naváží SINNERS na Dynamo Eclot, kteří postoupili do play-off z prvního místa?

SINNERS vs. Movistar Riders


V dalším týdnu nás čeká pokračování ESL Challenger League Season 43. Ve vyřazovací části, respektive ve 2. kole Upper Bracket, čeká na českého zástupce nepříjemný soupeř z Pyrenejského poloostrova. S Movistar Riders se SINNERS utkají 15. listopadu od 19:00.

SINNERS vs. ex-Finest


Po Majoru se rozjede také vyřazovací část CCT Central Europe Series 3. Také v tomto evropském Tier 2 turnaji bude mít česko-slovenská scéna svého zástupce. SINNERS v play-off narazí na ex-Finest.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.