CS:GO

SINNERS během pondělního dopoledne vstoupí do play-off ThunderPick Bitcoin Series

SINNERS během pondělního dopoledne vstoupí do play-off ThunderPick Bitcoin Series
6. 3. 2022
  |  

Další play-off evropského turnaje čeká na SINNERS. V pondělí od 9:50 vstoupí do vyřazovací části ThunderPick Bitcoin Series. Soupeřem české jedničky budou němečtí Sprout.

Již v pondělí dopoledne se rozjede vyřazovací část evropského turnaje Thunderpick Bitcoin Series s dotací $75,000. Úvodní předkolo play-off odehrají čeští hráči v barvách SINNERS s německým celkem Sprout. Další zápasy stejné fáze turnaje jsou předběžně v plánu až následující pondělí.

Naposledy se oba celky utkaly v rámci closed kvalifikace ESL Challenger Anaheim 2022, kdy se radovali Němci 2:1. Sprout jsou aktuálně na 25. místě světového žebříčku HLTV, v posledních zápasech ovšem střídají porážky s výhrami. Naopak SINNERS sice vstupují jako žebříčkově hůře postavený celek, ovšem s ideální formou, která gradovala v rámci kvalifikace o PGL RMR event.

Start zápasu, který se odehraje ve formátu BO3, je naplánován na pondělích 9:50. Brzké termíny SINNERS ne vždy svědčí, tak můžeme jen hádat, jak se zápas bude vyvíjet. 

Oficiálně je zápasu přiložen zatím pouze Twitch kanál uccleague2. O dalších možnostech sledování zápasu vás budeme během rána informovat v sekci Aktuality.



Zdroj úvodní fotografie: sociální sítě SINNERS_Esports

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport