CS:GO

SINNERS a Sampi jdou do druhých zápasů v REPUBLEAGUE kvalifikaci

SINNERS a Sampi jdou do druhých zápasů v REPUBLEAGUE kvalifikaci
29. 5. 2022
  |  

Na česko-slovenské týmy Sampi a SINNERS čekají druhé zápasy v uzavřené closed kvalifikaci REPUBLEAGUE Season 3. Oba se odehrají dnes večer.

Na jedné straně se bude hrát o postup, na druhé o udržení nadějí. SINNERS díky vítězství v úvodním zápase se Sampi sehrají od 16:00 bitvu s MOUZ NXT, kteří v prvním kole porazili německé Sprout. 

Českou jedničku nečeká však nic snadného. MOUZ NXT, kteří zároveň obhajují triumf na souběžně hrané WePlay Academy League, budou mít podle předzápasových predikcí v utkání navrch. Poražený spadne do zápasu v Lower Bracket, kde se utká o poslední postupový slot s vítězem Case/Budapest Five.

Právě poražení z prvního duelu (Sampi / Sprout) se utkají v rámci svého vlastního zápasu, který jeden z nich vyřadí z turnaje. Na Sampi nečeká jednoduchá úloha. Slovenská sestava totiž narazí na tým, jenž sice prohrál s MOUZ NXT, nicméně v kvalifikaci na ESL Challenger Valencia 2022 porazil hlavní sekci MOUZ, čímž si zajistil slot na španělské akci. Aktuálně 39. tým bude vstupovat do turnaje v roli jasného favorita.

Nedělní program REPUBLEAGUE Closed kvalifikace:

  • 16:00 | SINNERS vs. MOUZ NXT
  • 19:00 | Sampi vs. Sprout

 


Zdroj úvodní fotografie: @PGL

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.