CS:GO

SINNERS a Sampi dnes čeká start v CCT North Europe Series 5

SINNERS a Sampi dnes čeká start v CCT North Europe Series 5
30. 5. 2023
  |  

Severská turnajová série CCT North Europe Series 5 začala prvním kolem swissu už včera, dnes se do akce zapojít také Sampi a SINNERS. Česko-slovenské týmy vyzvou 9 Pandas, respektive Anonymo.

Duo česko-slovenských týmů SINNERS a Sampi se připravují na dnešní start turnajové série CCT North Europe Series 5, která se v základní části hraje klasickým swiss formátem, kdy 4 zápasy byly už odehrány včera, 4 nás čekají dnes (a to včetně duelů tuzemských zástupců).

Nejprve (10:30) do svého zápasu v online evropském turnaji naskočí hráči SINNERS, na které bude čekat polský sok a soupeř Anonymo. Právě s ním má česko sestava v roce 2023 pozitivní bilanci, když ovládla 2 ze 3 duelů, včetně toho posledního v rámci CCT North Europe Series 4 (v té době ještě sestava hrála za HONORIS).

Od 16:30 budeme sledovat v akci také hráče Sampi, kteří si výrazně polepšili v HLTV Ranking a každým dalším vítězstvím se mohou přibližovat TOP 50. V prvním duelu ve swiss formátem hrané skupimě bude na domácí celek čekat ruská sestava 9 Pandas včele s legendárním seizedem. Ta nebude pro Sampi vůbec snadným oponentem a bronzový medailista z poslední domácí akce bude nejspíš do zápasu vstupovat jako papírový outsider.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.