CS:GO

Šichta pokračuje. Dynamo Eclot dnes čeká 3x BO3 série

Šichta pokračuje. Dynamo Eclot dnes čeká 3x BO3 série
6. 12. 2022
  |  

Náročný program Dynamo Eclot pokračuje. Česká sestava se dnes postaví do několika BO3 sérií a celý den tak musí držet plný focus na hraní CS:GO. Podaří se uspět v náročném harmonogramu?

Tuzemský celek Dynamo Eclot má náročný program v závěru roku. Díky velkému počtu zápasů se české sestavě podařilo proklouznout v HLTV žebříčku před tuzemskou jedničku, tým SINNERS. Náročné hraní si však může vybrat svoji daň, stojí tým tři BO3 zápasy v jeden den?

CCT Central Europe S4 - vs. Apeks

Prvním zápas čeká dnes na Dynamo Eclot už od 10:00. Úvodní souboj tým odehraje proti nepříjemnému soupeři, týmu Apeks, za který nastupuje také slovenský hráč Martin "STYKO" Styk.

Ve středoevropské části turnaje jde o zápas 2. kola swiss formátem hrané základní části, v níž mají oba dnešní soupeři stav 1:0. Dynamo Eclot navíc může poskočit na 2:0 v roli favorita s kurzem 1,65:1. Soupeře můžete hrát s kurzem 2,10:1.

CCT North Europe S2 - vs. GamerLegion

Další souboj sehraje český celek proti Major účastníkovi, týmu GamerLegion, už v 16:30. Tentokrát jde v CCT North Europe Series 2 o důležitý zápas ve vyřazovací části. Po vítězství nad Sprout čeká Dynamo Eclot čtvrtfinále se zmíněnými GamerLegion, kde budou opět, ostatně jako ve většině zápasů severské části série, v roli outsidera. SazkaBET vidí šance DNE s kurzem 2,80:1.

ESEA Advanced S43 - vs. Into The Breach

Závěr dne bude patřit startu vyřazovacích bojů ESEA Advanced Season 43. Dynamo Eclot čeká zápolení s nepříjemným týmem Into The Breach. O play-off ESEA lig jsme informovali v samostatném článku, který naleznete zde.

Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.