CS:GO

Šestnáctiletý talent m0NESY je připraven na tier 1 CS:GO! Bude to v NAVI nebo dostane šanci jinde?

Šestnáctiletý talent m0NESY je připraven na tier 1 CS:GO! Bude to v NAVI nebo dostane šanci jinde?
18. 11. 2021
  |  

Od roku 2020 je součástí organizace Natus Vincere jako člen akademie NAVI Junior. Je však nyní čas, aby se jeden z největších talentů CS:GO světa posunul na další úroveň?

NAVI Junior získali na nedávno skončeném turnaji pro akademie světových organizací celkové druhé místo, když padli s MOUZ NXT ve finále 0:2. Opět a o to víc se začíná skloňovat jméno m0NESY v kontextu posunu šestnácitletého mladíka směrem ke špičkovému CS:GO, aby dostal konfrontaci s těmi nejlepšími.

Dokonce se začalo mluvit o tom, že by se Natus Vincere mohli ruského mladíka zbavit a prodat jej do nějaké organizace, kde by na tier 1 scéně dostal prostor. Na tuto informaci upozornil také bývalý hráč a analytik Jacob "Pimp" Winneche, který ve svém příspěvku na sociálních sítích zmínil také, že by NAVI měli umístit v případě prodeje do smlouvy možnou klauzuli o vykoupení hráče zpět. Tedy, že by měly předkupní právo před jinými organizacemi.
Příspěvek Pimpa na Twitteru 
O mladém talentu mluvil také s1mple v pořadu HLTV Confirmed, kde naznačil, že právě jeho "spoluhráč" z akademie potřebuje dostat konfrontaci se špičkovými hráči a celky na světových turnajích, aby naplno mohl ukázat svůj potenciál.

Sám m0NESY v rozhovoru pro portál HLTV.org přiznává, že je připraven a rozhodnut hrát na profesionální tier 1 scéně. Zůstává tedy otázkou, která s organizací by se chtěla s NAVI dohodnout na podmínkách zisku a rozvoje ruského hráče.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.