CS:GO

Sestava je ryze mezinárodní, stejně jako naše ambice, zní z Entropiq. Ti potvrdili změny v CS:GO

Sestava je ryze mezinárodní, stejně jako naše ambice, zní z Entropiq. Ti potvrdili změny v CS:GO
28. 4. 2023
  |  

Organizace Entropiq potvrdila změny v CS:GO sestavě, kterou doplní belgicko-švédské duo ritchiE & Plessen. Z česko-slovenských hráčů zůstává pouze Filip "AJTT" Dolenský.

Definitivní změny v CS:GO sestavě, která se tak stává mezinárodní, a v téměř původní už zřejmě jen dohraje turnaj ze série Road to MČR v Bratislavě, potvrdila organizace Entropiq před malou chvílí.

Organizace v nových řadých přivítala očekávané posily v podobě belgicko-švédského dua zkušených hráčů Richard "ritchiEE" Mestdagh & Niclas "PlesseN" Plessen. Ti už s týmem několik týdnů trénují a nyní se stávají oficiálními posilami sestavy, ve které zůstává Filip "AJTT" Dolenský, Christoph "red" Hinrichs a zkušený Michał "snatchie" Rudzki.

K vyjádření také česko-slovenská organizace Entropiq také dodala následující větu: "Sestava je tedy ryze mezinárodní, stejně jako naše ambice," z ní je takřka jasné, kam se budou kroky sestavy ubírat. Navíc na česko-slovenské scéně už vzhledem k jedinému domácímu hráči nebude moci působit, bude zajímavé jak se postaví k dalším akcím.

„Vítám v Entropiqu oba hráče a těším se na jejich výkony. Pokračujeme v budování týmu tak, abychom se postupně dostali na mezinárodní úrovni mezi špičku. Náš progres budeme dál vyhodnocovat před vstupem do období CS2,“ uvedl Chief Gaming Officer Pavel Klaban pro klubový web.

Aktuálně je tým na cestě za postupem zpět do ESEA Advanced, zároveň bojuje úspěšně (2:1 ve swissu) v turnaji CCT South Europe a další turnaje jej budou záhy čekat.
Grafika ohlášených změn v sestavě | Zdroj: Twitter @Entropiqteam
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.