CS:GO

Sen zmařen. Dynamo Eclot padlo s Eternal Fire a do ESL Pro League se nepodívá

Sen zmařen. Dynamo Eclot padlo s Eternal Fire a do ESL Pro League se nepodívá
16. 7. 2023
  |  

Závěrečný zápas kvalifikace do ESL Pro League mezi týmy Dynamo Eclot a Eternal Fire nabídlo strhující podívanou na první mapě, bohužel pro česko-slovenské fanoušky pak demolici na té druhé.

Turecký celek Eternal Fire vykročil za postupem do ESL Pro League Season 18 výrazně lépe, když dokázal po vyrovnaných prvních kolech odskočit a od stavu 4:3 jasně dominovali a dokráčeli pro vedení v poměru 9:4, respektive následně 10:5.

Druhou polovinu na CT straně mapy de_anubis výrazně lépe zvládali hráči Dynamo Eclot, kteří po prvních 4 kolech začali smazávat náskok soupeře. Ale nebylo to českému zástupci nic platno. Turecký tým si dokázal dojít pro těsné vítězství 16:13 a vykročil do série lépe.

Druhá mapa už byla demolice od favorizovaného celku Eternal Fire, který od prvních kol vývoji jasně dominoval. Už v první polovině Dynamo Eclot jen kosmeticky korigovalo, a když po změně stran padlo i v úvodních třech kolech, což znamenalo průběžný stav 15:3, byla otázka času, kdy duel skončí. Čtyři kola ještě DNE získalo, pak se však rozhýbali hráči Eternal Fire, kteří definitivně rozhodli.

Eternal Fire vs. Dynamo Eclot

Výsledek - 2:0
  • de_anubis 16:13 (10:5)
  • de_inferno 16:7 (12:3)
  • de_vertigo

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.