CS:GO

Semifinále je konečnou. SINNERS nedokázali dotáhnout souboj s HEET do vítězného konce

Semifinále je konečnou. SINNERS nedokázali dotáhnout souboj s HEET do vítězného konce
30. 4. 2023
  |  

SINNERS nedokázali uspět v rámci semifinálového duelu turnaje CCT Central Europe Series 6 s týmem HEET a po porážce 1:2 jejich cesta turnajem skončila.

Ani vedení v sérii českému týmu SINNERS Esports v sérii s HEET nestačilo. Na úvodní mapě série se podařilo tuzemskému zástupci zaskočit soupeře už na mapě de_nuke, kde v první polovině získal 10 kol a po výměně stran už dokráčel pro vítězství v poměru 16:7.

Druhá mapa už však tolik radosti týmu SINNERS nepřinesla. Od počátku to byli HEET, kteří diktovali tempo a po polovině (10:5) už nebyl problém dotáhnout polovinu bez ztráty kola k vítězství 16:5.

A poslední mapa přinesla obdobný scénáře, ve kterém SINNERS Esports nestačili v úvodních 6 kolech na HEET ani jednou, pak sice sérií 5 kol snížili, ale byli to opět soupeřící hráči, kteří kralovali. Nestačilo ani snížení  na 8:15 od české sestavy ve druhé půli a po výsledku 16:8 zvítězili HEET, kteří postoupili do finále.

Finálový zápas turnaje startuje ještě dnes od 18:30 a druhým finalistou se stane lepší z dvojice týmů Astralis Talent/Monte, jejichž semifinále startuje záhy po konci duelu SINNERS.

SINNERS vs. HEET

Výsledek - 1:2
  • de_nuke 16:7 (10:5)
  • de_ancient 5:16 (5:10)
  • de_vertigo 8:16 (5:10)

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.