CS:GO

Semifinále IEM Dallas 2023 nabídne souboj FaZe s ENCE, MOUZ vyzvou Heroic

Semifinále IEM Dallas 2023 nabídne souboj FaZe s ENCE, MOUZ vyzvou Heroic
3. 6. 2023
  |  

Na turnaji v americkém Texasu zůstala poslední čtveřice celků, kterými jsou MOUZ, FaZe, Heroic a ENCE. Kdo má nejvyšší šance na postup do grandfinále jednoho z posledních Tier 1 CS:GO turnajů?

Ve čtvrtfinálových zápasech IEM Dallas 2023 si dokázali MOUZ poradit s dánskými Astralis v poměru 2:0, čímž si zasloužili postup do semifinálové bitvy, kde čekají Heroic. Ve druhém duelu se utkaly FaZe a G2 Esports, jejichž bitva se protáhla na všechny 3 mapy a nakonec skončila vítězstvím prvního jmenovaného celku.

Odvetou za zápas ze základní části bude souboj mezi MOUZ a Heroic, který startuje už dnes v 18:30. Úvodní duel turnaje ovládli dánští hráči 2:0, přičemž navázali na vítězství 2:0 i z ESL Pro League Season 17, kde se v březnu oba týmy také střetly. Velkým favoritem budou Heroic i dle kurzů, které vypsal SazkaBET. Vítězství dánského celku předpokládá kurz 1,29:1. Dokonce si kurz, na počet více než 2,5 odehraných map, se vyšplhal na hodnotu 2,10:1.

Od 22:00 hodin středoevropského času nastoupí do zápasu ENCE, aktuálně 11. tým světa, a FaZe, aktuální světová trojka. Také v tomto případě jde o odvetu za duel v základní části IEM Dallas 2023, který ovládli ENCE i zásluhou španělského hráče SunPayus 2:0. SazkaBET vidí šance FaZe však v roli favorita v kurzu 1,83:1. Naopak na ENCE je vypsán kurz 2,15:1.

Přímý přenos vyřazovacích bojů IEM Dallas 2023 můžete sledovat už od dnešního večera na Twitch kanále ESL anebo na PLAYzoneCZ, kde se budou přenášet závěrečné turnajové boje včetně studia v českém jazyce.  

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.