CS:GO

Semifinále CS:GO IESF World Championship: Švédsko jde na Srbsko, Uzbekistán na Německo

Semifinále CS:GO IESF World Championship: Švédsko jde na Srbsko, Uzbekistán na Německo
2. 9. 2023
  |  

V rumunském městě Jasy se vyvíjí směrem do semifinále Counter-Strike turnaj při příležitosti IESF World Championship 2023. Poslední čtveřici reprezentací tvoří reprezentace Švédska, Srbska, Německa a Uzbekistánu. Boj o finále je na programu dnes, zápas o třetí místo a grandfinále zítra.

Nejsnadnější cestu do semifinále Counter-Strike turnaje na IESF World Championship 2023 měl celek Srbska, kterému soupeř z Ukrajiny čtvrtfinále vzdal ihned po kontroverzním rozhodnutí delegátů v Rumunsku na základě kterého se Rusko opět může účastnit turnajů pod svojí vlajkou.

Semifinálovým soupeřem Srbska se stane reprezentace Švédska, která si ve čtvrtfinále dokázala poradit s výběrem domácího Rumunska, který porazila v poměru 2:0 (de_vertigo 16:12, de_inferno 16:9). Úvodní semifinále nás bude čekat od 12:00.

Druhou semifinálovou dvojici tvoří reprezentace Německa a Uzbekistánu. První výběr si poradil ve čtvrtfinále 2:0 s dánskou reprezentací tvořenou hráči Astralis Talent, druhý zdolal v nejtěsnější možné bitvě Maďarsko v poměru 2:1.

Postupem do finále si zajistí reprezentace minimálně $30,000. Za případné vítězství v turnaji si odnese reprezentace z Rumunska rovnou $50,000. Vítěz duelu o 3. místo si přijde na $20,000, naopak na poraženého z tohoto duelu nečeká žádná přímá finanční odměna.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.