CS:GO

Semifinále Brazy Party 2023: NEOFRAG s OG vyzve Cloud9, 9INE hrají s Astralis

Semifinále Brazy Party 2023: NEOFRAG s OG vyzve Cloud9, 9INE hrají s Astralis
2. 5. 2023
  |  

Český hráč Adam "NEOFRAG" Zouhar s týmem OG Esports postoupil do semifinále mezinárodního turnaje Brazy Party 2023, ve kterém se utká s Cloud9. Druhou dvojici v play-off tvoří polské překvapení 9INE a dánští Astralis.

Semifinálový den Brazy Party 2023 je tady. Jako první se do boje o finále postaví polský celek 9INE a dánský zástupce Astralis. Na jedné straně jde o velké překvapení posledních měsíců a hráči z Polska dokázali postoupit na několik světových turnajů včetně IEM Rio nebo BLAST.tv Paris Major 2023, naopak na druhé straně jsou Astralis, kterým se dlouhodobě nedaří a problémy gradují. 


Večer dojde na zápas mezi OG Esports a Cloud9, ve kterém bude obrovským favoritem ruská sestava americké organizace. C9 navíc ovládli neuvěřitelných 6 ze 7 posledních zápasů, včetně soubojů na IEM Rio 2023, kde tým prohrál jen s Vitality, pozdějším vítězem turnaje.


První zápas semifinálového programu Brazy Party 2023 je v plánu od 17:00, druhý posléze přibližně od 20:00. Finále vypukne o 24 hodin později. Přímý přenos můžete sledovat v angličtině na Twitch kanále Relog Media.

 


Zdroj úvodní fotografie: betus.com

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.