CS:GO

Semifinále BLAST Premier World Final: Zastaví Liquid tým OG? FaZe a G2 svedou bitvu gigantů

Semifinále BLAST Premier World Final: Zastaví Liquid tým OG? FaZe a G2 svedou bitvu gigantů
17. 12. 2022
  |  

Semifinálový den BLAST Premier World Final 2022 v CS:GO je tady. V boji o $500,000 pro vítěze už zůstává pouze nejlepší čtyřka, kterou tvoří OG Esports, Team Liquid, G2 Esports a FaZe.

Sobota 17. prosince 2022 bude patřit Abú Dhabí patřit semifinalistům BLAST Premier World Final 2022. Nejprve se lehce po obědě středoevropského času utkají OG Esports s Team Liquid a v podvečer nás čeká zápas FaZe a G2 Esports. 

V úvodním duelu se střetnou favorizovaní hráči Team Liquid, kteří dokázali přejít ve čtvrtfinále přes Natus Vincere, vyzvou OG Esports, outsidera, jež proletěl skupinovou fází jako nůž máslem. Nyní je však čeká další těžká zkouška a jejich vítězství očekávají bookmakeři SazkaBET s kurzem 2,40:1, naopak severoamerická organizace má kurz na vítězství 1,50:1.
Program semifinále BLAST Premier World Final CS:GO 2022
Během posledních měsíců se vzájemnému střetnutí oba celky vyhýbaly, o to zajímavější bude jejich vzájemná konfrontace, zvlášť ve chvíli, kdy ani jeden celek nehraje mapu de_nuke a zároveň se ani jednomu nepodařilo zvítězit na mapě de_anubis. Na zápas i s českou účastí se můžeme těšit už dnes od 12:30.

Během podvečera se můžeme následně těšit na třaskavou bitvu dvou gigantů. G2 Esports chtějí ukázat rostoucí formu a se skvěle hrajícími FaZe si to rozdají o postup do finálového zápasu.

FaZe, aktuální světová trojka, se utkala s G2 Esports už ve skupinové fázi a zvítězila v poměru 2:1 po prohrané úvodní mapě, následnému prodloužení a závěrečnému debaklu. Naopak v září na ESL Pro League S16 se v poměru 2:0 radoval tým vedený bosenskou hvězdou NiKem. 

Také dnes se tak očekává velká bitva, jejímž favoritem je s kurzem 1,55:1 tým FaZe. Naopak G2 Esports můžete zkusit za 2,30, obdobně by se nabízel také tip na více než 2,5 odehraných map.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.