League of Legends

Selfmade se vrací do kompetitivního hraní, zamíří do rostoucí arabské ligy

Selfmade se vrací do kompetitivního hraní, zamíří do rostoucí arabské ligy
12. 5. 2024
  |  

Polský jungler, který vrcholu dosáhl ve Fnatic a podíval se na světový šampionát, po letech na lavičce Vitality restartuje svoji soutěžní kariéru. Přijal nabídku z regionu, který roste podmínkově a výkonnostně.

Jungler Selfmade se má stát posilou týmu Twisted Minds, do kterého přestupuje z francouzské organizace Vitality. V ní si dlouhé roky nezahrál LEC a trávil herní čas v B týmu hrajícím francouzskou ligu LFL. Nyní by neměl místo ani tam, do Vitality.Bee totiž míří zpět Daglas.

Ani ve Vitality.Bee to pro bývalého junglera Fnatic výsledkově nevycházelo, v posledním splitu se týmu nepodařilo kvalifikovat do EMEA Masters díky pádu na čtvrté místo francouzské ligy. Rostoucí a atraktivní arabský region může znamenat skvělý restart, oba dva týmy ligy se totiž probojovali až do top 4 evropského turnaje.

V týmu bude jedinou změnou jarní sezóny, v té Twisted Minds skončili na čtvrtém místě, bez kvalifikace do EMEA Masters. Potká se s korejským midlanerem MG, korejským supportem Slothem a arabským toplanerem i marksmanem, Wufem a Mimicem. Od celku jsou velká očekávání a nepostup do EMEA Masters by byl zklamáním. 


Zdroj úvodní fotografie: Vitality

Author photo
David Vogel Komentátor, analytik a B+ tier ukulele hráč