League of Legends

Selfmade na odchodu z Team Vitality. Příchozím by měl být korejský jungler Haru

Selfmade na odchodu z Team Vitality. Příchozím by měl být korejský jungler Haru
8. 5. 2022
  |  

Skončila spolupráce Team Vitality s polským junglerem Oskarem "Selfmade" Boderkem? Novinář Yohan Markov z webu news.jaxon.gg má jasno. Novým hráčem v týmu by měl být Korejec Haru.

Esportový novinář a editor Yohan Markov uvedl na svém Twitteru článek z webu news.jaxon.gg, kde na základě svých zdrojů komentuje a informuje o chystaných změnách v evropském "super team" Team Vitality.

Na odchodu z hlavního aktivního rosteru, kde působí také český marksman Matyáš "Carzzy" Orság, by měl být dvaadvacetiletý jungler Oskar "Selfmade" Boderek. Polák odstartoval svoji kariéru v týmu ThunderX3 Baskonia. Posléze jeho kariéra vystřelila k výšinám a hráč si prošel ⁠MAD Lions, SK Gaming, Fnatic a posléze přešel i do Team Vitality.

Evropskému celku, který má nejvyšší ambice, jarní split LEC 2022 nevyšel a proto jsou změny logické. Na oficiální potvrzení si však budeme muset ještě počkat. Pokud by se spekulace potvrdily, náhradou by měl být korejský hráč Kang "Haru" Min-seun.

Potenciální posila aktuálně působí v britském celku X7 Esports. Třiadvacetiletý hráč za sebou má angažmá v Samsung Galaxy, Gen.G nebo ⁠SK Telecom T1. 

Zdroj úvodní fotografie: Michal Konkol / Riot Games

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.