League of Legends

Savero pokračuje v polské krasojízdě, s Orbit Anonymo prošel do semifinále

Savero pokračuje v polské krasojízdě, s Orbit Anonymo prošel do semifinále
22. 3. 2023
  |  

Jediný český hráč v Ultralize dělá radost. Jungler Savero zvládl i další kolo play-off a s Orbit Anonymo je jediný krůček od vysněného finále.

Rýsuje se další úspěch Čecha v zahraničí? Savero má na dosah postup do top dvojky. S Orbit Anonymo zatím předvádí výbornou jízdu ve vyřazovací části a s tým znovu vyhrál 3:0, tentokrát za sebou nechal Alior Bank Team. Ani jedna z her netrvala déle jak třicet minut.

V dobrém světle se předvedl i bývalý jungler Dynamo Eclot, který za celou sérii ani jednou neumřel – skóre 9/0/35 je rozhodně skvělý výkon.

Orbit Anonymo moc dlouhou přestávku nemají, hned ve čtvrtek 23. března se odehraje klíčové semifinále. Tam narazí na celek Grypciocraft, který skončil top 2 v základní části. Ve svém úvodním zápase play-off horního bracketu ovšem padly se Zero Tenacity, těm se mohou pomstít, nejprve ovšem musí zvládnout sérii s rozjetým Saverem a spol.

Kromě možnosti zabojovat o trofej jde také o nasazení do EMEA Masters 2023, což je jeden z předsezónních cílů sestavy Orbit Anonymo. Pokud by český jungler do finále skutečně prošel, stane se tak prvním domácím hráčem, kterému se to povedlo. Ač jde o sousední ligu, tuzemští profesionálové míří spíše do Německa či Španělska.

Author photo
Jakub Šedivý Celoživotní nadšenec do gamingu a esportu.