CS:GO

Sampi ztratili dobře rozjetý zápas s MOUZ NXT a semifinále CCT se jich týkat nebude

Sampi ztratili dobře rozjetý zápas s MOUZ NXT a semifinále CCT se jich týkat nebude
9. 6. 2023
  |  

Tentokrát z toho semifinále nebude! Sampi prohráli dobře rozjetou 3. mapu čtvrtfinále CCT North Europe Series 5 proti MOUZ NXT a o medaile si nezahrají.

Sampi se s týmem MOUZ NXT utkali během pátečního odpoledne o postup do semifinále turnaje CCT North Europe Series 5, kde již čekal tým Endpoin, který porazil v dopoledním zápase Anonymo. Pro Sampi se hned na první mapě série nevyvíjela vůbec dobře, když za T-side MOUZ odskočili do trháku 11:4. Sampi sice snížili, nicméně ani to nestačilo a česko-slovenský tým padl 13:16.

Druhá mapa nabrala pro Sampi lepší spád, když na vlastním picku, kterým byl de_overpass, tým dokázal v polovině získat vedení 9:6. To se ukázalo jako dostatečné, protože za CT stranu už dokázal MATYS aspol. urvat vítězství na svoji stranu.

Závěrečná mapa se ovšem pro Sampi opět nevyvíjela vůbec dobře a na T-side startující MOUZ NXT se dostali do vedení dokonce v poměru 10:5. Pak však Sampi zabrali a dokázali po výměně stran 8 body v řadě vývoj otočit. Ovšem ani to česko-slovenské sestavě nestačilo a soupeř díky 6 bodům v řadě urval výhru 16:13 (celkově 2:1), která znamená postup do semifinále CCT North Europe.

MOUZ NXT vs. Sampi

Výsledek - 2:1
  • de_nuke 16:13 (11:4)
  • de_overpass 11:16 (6:9)
  • de_ancient 16:13 (10:5)

Zdroj úvodní fotografie: Fanda Dumek / Sampi

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.