CS:GO

Sampi v CCT West Europe Series 4. Dnes jim začíná uzavřená kvalifikace

Sampi v CCT West Europe Series 4. Dnes jim začíná uzavřená kvalifikace
23. 5. 2023
  |  

Česko-slovenská sestava Sampi se po konci v Y-Games PRO Series představí před Tipsport CS:GO Bratislava 2023 ještě v rámci CCT West Europe Series 4 Closed Qualifier. Prvním soupeřem budou britští Dripmen.

Už dnes začíná uzavřená kvalifikace CCT West Europe Series 4, do které zasáhnou v rámci skupiny "A" také hráči česko-slovenské sestavy Sampi. Ti si budou chtít spravit chuť po nevydařeném play-off Y-Games PRO Series 2023, ve kterém prohráli hned v osmifinále s velkým outsiderem.

Ve skupině "A" uzavřené kvalifikace CCT West Europe Series 4 narazí tým Sampi v úvodním zápase na nevyzpytatelný britský tým Dripmen, se kterým odehraje úvodní duel ve formátu BO3 už dnes odpoledne. 

Důležitý úvodní duel budou potřebovat Sampi zvládnout, neboť druhou dvojicí ve skupině jsou Illuminar Gaming a Insilio, tedy další dva kvalitní celky, z nichž ani jeden nebude chtít dát další postup zadarmo. Ze skupiny do play-in fáze postupují dva nejlepší celky. Dále pak už postoupí pouze vítězové play-in rozstřelu.

V dalších skupinách najdeme například Young Ninjas, K23, MOUZ NXT, Zero Tenacity nebo MASONIC. Přímý přenos můžete sledovat už dnes od 14:00 na Twitch kanále CCT_EN3.

 


Zdroj úvodní fotografie: Facebook @Sampi

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.