CS:GO

Sampi se nepřihlásili do ESEA Advanced. Prestižní slot tak propadl

Sampi se nepřihlásili do ESEA Advanced. Prestižní slot tak propadl
24. 4. 2022
  |  

Na dveře klepe další sezona ESEA struktur. Bohužel česko-slovenská scéna přišla o jednoho ze zástupců v prestižní ESEA Advanced. Sampi se do ligy nepřihlásili, což jen podtrhuje fakt chystající se výměny sestav.

Counter-Strike sekce organizace Sampi působila doposud v ESEA Main a v poslední sezoně se jí dokonce povedlo kvalifikovat o divizi výše, tedy ESEA Advanced. Doposud oficiální profil Sampi se však pro 41. sezonu, která za pár chvil startuje, nelocknul zmíněnou divizi a vypadá to, že se tak ligy nezúčastní.

Faktem zůstává, že Sampi stále možný nový roster nezveřejnili. Spekulace podtrhuje také chování samotných hráčů na sociálních sítích. „BTW vzhledem k věcem co se teď dějí atd. Tak offiko říkám že příští měsíc se máte na co těšit a jdu si pro @FPLCircuit SPOT + FULL STREAM této cesty Je čas dokončit co jsem začal,“ uvedl Martin "zur1s" Sláma na svém Twitter účtu.

Pokud by se Sampi rozhodli pro angažmá nové sestavy, s největší pravděpodobností budou nuceni začít cestu ESEA strukturami, pokud se do nich vůbec pustí, od nejnižší divize Open. 

Zdroj úvodní fotografie: CNC / Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.