CS:GO

Sampi sahají po TOP 4 v ESEA Main, vypadli však z 2. divize evropské EPL

Sampi sahají po TOP 4 v ESEA Main, vypadli však z 2. divize evropské EPL
21. 3. 2023
  |  

Rozpačitá jízda na horské dráze. I tak by se dala popsat forma týmu Sampi, kterému náramně zatím sedí vyřazovací část ESEA Main, v dalších turnajích to však tak veselé není.

Pomalu všechno směřuje k základním skupinám prvního velkého domácího turnaje Tipsport CS:GO Praha I. Jeden z kandidátů na postup do TOP 4 přesto zažívá rozpačité období. Sampi totiž na jedné straně předvádí skvělou jízdu v play-off ESEA, na druhé však klopýtají v jiných turnajích.

Sampi se bohužel v úterý museli rozloučit s účastí v turnaji European Pro League Season 7: Division 2, když v základní skupině nestačili na Zero Tenacity, ani na GenOne a skrze 2 porážky a vzhledem ke GSL formátu se museli rozloučit. Po vypadnutí z uzavřené kvalifikace CCT Central Europe Series 5 jde o další vypadnutí z evropského turnaje.

Na druhé straně jede tým Sampi na vlně šesti vítězných zápasů v řadě v Lower Bracket play-off ESEA Main. Česko-slovenský zástupce se tak výrazně přiblížil pozici mezi nejlepšími 4 týmy. K tomu tým potřebuje dnes večer v zápase se SHIPACHI zvítězit. Bez ohledu na výsledek je šak jasné, že Sampi zamíří do vyšší divize ESEA Advanced. 

 


Zdroj úvodní fotografie: Sampi

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.