CS:GO

Sampi porazili Anonymo a postoupili do grandfinále European Pro League Season 8

Sampi porazili Anonymo a postoupili do grandfinále European Pro League Season 8
10. 6. 2023
  |  

Sampi zvládli souboj s polským týmem Anonymo a díky výhře 2:0 se mohou těšit na grandfinále European Pro League Season 8, ve kterém budou bojovat o $11,000 pro vítěze.

Dnešní zápas a pokus o postup do grandfinále evropského turnaje už Sampi vyšel. Česko-slovenský celek si dokázal opět poradit s polskými Anonymo v poměru 2:0 a zajistil si tak zápas o zlato a také $11,000 pro nejlepší tým European Pro League Season 8.

Postup se přes polského soupeře nerodil vůbec snadno a česko-slovenský tým měl co dělat i přesto, že za T-side na mapě de_mirage zvítězil v 8 kolech z 15 možných. Poláci se snažili o comeback, ale ani tak to nestačilo a Sampi zvítězili 16:12.

Anonymo začali ovšem dobře de_nuke, kde za T-side ovládli  6 ze 7 úvodních kol. Sampi to ovšem nezabalili a dokázali zvládnout za CT stranu závěr, díky čemuž průběžně vedli 8:7. Ani start do druhé půle Sampi nevyšel a Poláci měli navrch. Série 7 kol v řadě však Sampi dostala na match point za stavu 15:11. Anonymo ještě snížili, ale ani to nestačilo a Sampi zvítězili 16:13, celkově 2:0 a v grandfinále vyzvou lepšího z dvojice Anonymo / Iron Branch.

Sampi vs. Anonymo

Výsledek - 2:0
  • de_mirage 16:12 (8:7)
  • de_nuke 16:13 (8:7)
  • de_ancient

Zdroj úvodní fotografie: Fanda Dumek / Sampi

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.