CS:GO

Sampi na úvod Pinnacle Cup V padli s Espionage, dnes se utkají s přemožitelem Entropiq

Sampi na úvod Pinnacle Cup V padli s Espionage, dnes se utkají s přemožitelem Entropiq
10. 8. 2023
  |  

Vedle dalších turnajů jako Thunderpick World Championship 2023 European Series #1 a evropských sérií CCT se rozběhala také hlavní část turnaje Pinnacle V, jejímž účastníkem jsou i slovenští hráči Sampi. Jak se jim zatím daří?

V úvodním kole swiss formátem hrané základní části Pinnacle Cup V narazili Sampi na dánský tým Espionage, za tkerých nastupuje i například bývalý hráč Astralis, dánské AWP Lucky. Sampi sice zvládli úvodní mapu série, de_overpass, v poměru 16:10 (11:4), pak však prohrál jak na de_nuke 12:16 (7:8), ale i na de_mirage 8:16 (4:11) a v celé sérii tak 1:2.

Soupeřem pro druhé kolo stejného turnaje bude východoevropský celek ARCRED. Ten si v úvodním zápolení turnaje Pinnacle Cup V nedokázal poradit s polskými ORKS a padl 0:2. Předtím si však připsal v rámci CCT East Europe 2023 Series 1 poradil s českou organizací Entropiq, respektive jejím mezinárodním CS:GO rosterem.

Sampi bohužel z posledních 5 zápasů vyhráli pouze jediný, když si poradili s Preasy v poměru 2:0, ale předtím padli s 9 Pandas (0:2), ALTERNATE aTTaX (1:2), MOUZ (0:2) a v neposlední řadě i se zmíněnými Espionage. ARCRED jsou na tom však dosti podobně.

Souboj slovenského celku s východoevropskou sestavou odstartuje už dnes dopoledne od 10:00 a přímý přenos je možné sledovat na oficiálním anglickém Twitch kanále Pinnacle.

 


Zdroj úvodní fotografie: Fanda Dumek / Sampi

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.