CS:GO

Sampi dnes vstoupí do CCT East Europe 2. Soupeřem bude polský tým Pompa

Sampi dnes vstoupí do CCT East Europe 2. Soupeřem bude polský tým Pompa
12. 9. 2023
  |  

Slovenská sestava organizace Sampi vstupuje dnes odpoledne do turnaje CCT East Europe Series 2. V prvním kole swiss formátem hrané skupiny se utká s polským celkem Pompa.

Polský tým Pompa porazil v rámci turnaji Thunderpick World Championship 2023 European Series 2 celek SINNERS Esports a posunul se na 44. místo světového rankingu. Další skalp bude chtít celek připsat dnes proti týmu Sampi, který se naopak propadl na 58. pozici HLTV žebříčku.

Dnešní soupeř Sampi se navíc poslední týdny prezentuje velmi dobrou formou, když získal hned 5 vítězství v řadě, přičemž má exkluzivní bilanci s tuzemskými sestavami, když si poradil jak s Dynamo Eclot (2:1 a 2:1) a SINNERS (2:0). Při posledních dvou měření sil se Sampi však odešel jednou jako vítěz a jednou jako poražený celek.

Sampi se proti sestavě, dříve známé jako Let us cook, představili během srpna 2023 hned dvakrát. Nejprve v rámci Thunderpick World Championship 2023 European Series 1 vyhráli v poměru 2:1, následně v CCT North Europe Series 7 padli 0:2 (14:16, 6:16).

Na druhé straně slovenský celek ubral na aktivitě a poslední zápasy Sampi na HLTV jsou více než 3 týdny staré. Favoritem dnešního měření sil budou polští hráči Pompa, v jejichž prospěch mluví nejen aktuální aktivita a forma, ale také postavení v HLTV Ranking a v neposlední řadě i kurzy. 

Přímý přenos duelu mezi Sampi a polským celkem Pompa se odehraje už dnes od 17:00 a sledovat jej můžete na oficiálním Twitch kanále cct_cs s anglickým komentářem. 

 


Zdroj úvodní fotografie: Fanda Dumek / Sampi

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.