CS:GO

Sampi čeká souboj s FORZE. Půjde o konečnou v CCT East Europe Series 2?

Sampi čeká souboj s FORZE. Půjde o konečnou v CCT East Europe Series 2?
17. 9. 2023
  |  

Už do 4. zápasu CCT East Europe Series 2 dnes večer nastoupí hráči česko-slovenské organizace Sampi. Soupeřem bude po dvou porážkách a jednom vítězství tým FORZE. Prohra bude znamenat konec, výhra naopak může pootočit aktuální trajektorii výsledků na správný směr.

Mezinárodní turnajová série CCT East Europe Series 2 už je ve druhé polovině základní části hrané swiss formátem. Sampi bude čekat 4. soupeř poté, co si nejprve nedokázal poradit s polským týmem Pompa (0:2), následně nedokázali dotáhnout do vítězného konce duel s Falcons (1:2), ale ve 3. duelu uspěli se SHAPITO (2:0).

Na druhé straně to bude ruský celek FORZE, který v posledních týdnech a měsících není nikterak aktivní, nicméně v turnaji si dokázal poradit s krajany z celku benched (2:0), ale padli s dánskými Preasy (1:2) a také ARCRED (0:2). S posledním zmíněným soupeřem neuspěli ani Sampi v rámci Thunderpick World Championship EU 2. 

Dnešní souboj mezi 49. týmem světového rankingu (FORZE) a 58. (Sampi) nabídne souboj nejen o důležité vítězství pro ranking, ale také pro další vývoj v základní části CCT East Europe Series 2. Vítěz totiž získá naději na decider, ze kterého může zamířit do play-off, naopak poražený končí.

Střetnutí slovenské sestavy Sampi a východoevropského celku FORZE můžete sledovat už dnes od 18:30 na oficiálním Twitch kanále CCT_CS s originálním anglickým komentářem. 

 


Zdroj úvodní fotografie: Fanda Dumek / Sampi

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.