CS:GO

Sampi budou hrát proti AGO o TOP 3 European Pro League

Sampi budou hrát proti AGO o TOP 3 European Pro League
7. 6. 2023
  |  

Už ve čtvrtek dopoledne budou hrát Sampi s polskými AGO o postup do finále Upper Bracket turnaje European Pro League Season 8. Vítěz má jistotu nejlepší trojky turnaje i $3,000.

Dynamo Eclot po středeční porážce z turnaje European Pro League Season 8 překvapivě brzy vypadlo a osud česko-slovenské scény zůstává v rukou Sampi, které bude čekat premiérový duel týmem AGO. Polský celek se aktuálně nachází na 95. žebříčku HLTV a pomýšlí na vzestup.

Zatímco Sampi přešli v úvodním kole play-off (1. kolo Upper Bracket) nad týmem PGE Turow v poměru 0:2, AGO se natrápili s týmem PROSPECTS, ale dokázali jej porazit po výsledcích 16:6, 7:16 a 22:19 celkově v poměru 2:1.

Český tým Sampi by měl být v zápase v roli favorita a SazkaBET očekává jeho vítězství a postup v kurzu 1,57:1. Nicméně zároveň je i vypsán vyšší kurz, konkrétně 1,87:1, na to, že se odehrají všechny 3 mapy série. A to i přesto, že Sampi mají 6 výher v řadě a to z nich vyhráli na 2:1 jedinou (5x 2:0). 

Na vítěze zápasu bude čekat lepší z dvojice týmů ILKA vs. Anonymo, který se odehraje vzápětí po zápase tuzemského celku. Přímý přenos zápasu mezi Sampi a polským celkem AGO můžete sledovat už ve čtvrtek dopoledne od 10:00 na Twitch kanále European Pro League.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.