CS:GO

Sampi a SINNERS znají nasazení soupeřů pro úterní 3. kolo Thunderpick World Championship Series 1

Sampi a SINNERS znají nasazení soupeřů pro úterní 3. kolo Thunderpick World Championship Series 1
6. 8. 2023
  |  

Slovenský celek Sampi a český tým SINNERS znají své nasazené soupeře pro 3. kolo play-off turnaje Thunderpick World Championship European Series 1. V úterý se Sampi utkají s MOUZ, na SINNERS čekají Monte.

Pořadatel mezinárodního online turnaje Thunderpick World Championship 2023: European Series #1, ve kterém se hraje nejen o $25,000, ale zejména pak o dva sloty na finálový turnaj Thunderpick World Championship 2023, kde se bude hrát o $500,000, zveřejnil rozpis dalšího kola play-off. 

V něm se utkají čeští hráči SINNERS Esports s ukrajinskou organizací Monte. Pro tuzemského zástupce půjde dle očekávání o velmi těžký zápas, nicméně Monte "přepínají" svůj focus mezi tier 1 a tier 2 scénou, což by mohlo možnému překvapení pomoci. Zápas by se měl odehrát v úterý od 10:00

O 6 hodin později, tedy přibližně od 16:00, by se měly v úterý utkat celky MOUZ a Sampi. Pro slovenský tým půjde o opravdu velkou prověrku jejich aktuální formy, která je dovedla do TOP 50 žebříčku HLTV. Osud může být podobný jako v případě prvního zmíněného zápasu tuzemského zástupce.
Rozpis úterních zápasů 3. kola play-off Thunderpick World Championship 2023: European Series #1 | Zdroj: Twitter thunderpickco
V dalších duelech se během úterý střetnou v německém souboji BIG se Sprout a FURIA s bulharskými 500. Ve středu pak postupně uvidíme souboje Virtus.pro s Aurora, Into The Breach s Eternal Fire, polští 9INE vyzvou tým Looking4Org a kolo uzavře souboj Apeks s ALTERNATE aTTaX.

Na preview k zápasům mezi SINNERS a ukrajinskými Monte, respektive MOUZ s frozenem a Sampi, se můžete těšit už na začátku týdne, během úterý vám přineseme také výsledky těchto duelů. Přímý přenos obou z nich můžete sledovat na Twitch kanále GRID Esports.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.