CS:GO

Sampi a SINNERS pokračují v CCT Central Europe. První dnes narazí na Endpoint, druhý na 500

Sampi a SINNERS pokračují v CCT Central Europe. První dnes narazí na Endpoint, druhý na 500
3. 8. 2023
  |  

Česko-slovenské organizace SINNERS a Sampi čeká pokračování v Counter-Strike turnaji CCT Central Europe Series 7. Ve 2. kole swiss formátem hrané skupiny narazí první jmenovaný tým na bulharské 500, druhý na britské Endpoint. Více informací o zápasech naleznete v článku.

Týmy SINNERS Esports i Sampi se v úvodních duelech CCT Central Europe Series 7 uspěly a díky tomu se posunuly dál ve swiss formátem hrané základní části směrem k postupu do play-off. Dnes však oba celky narazí na kvalitní soupeře v podobě bulharských 500, respektive britských Endpoint.

Jako první půjdou do akce slovenští hráči Sampi, kteří by měli narazit na Endpoint už od 16:00. Oba celky jsou postaveny v rámci HLTV Ranking blízko sebe (44. vs. 46.), na jedné straně mají britští hráči dvě výhry v řadě, naopak slovenští výhry tři. Mírným favoritem by mohli být Sampi i díky širokému map poolu a velmi dobré formě. Jejich šance vidí vyšší také SazkaBET, který je favorizuje v kurzu 1,8:1. O vyrovnanosti však svědčí i kurz na Endpoint 1,91:1.

Minimálně papírově těžšího soupeře mají hráči SINNERS Esports, kteří narazí od 19:00 na tým 500. Aktuální 37. celek světového rankingu HLTV není příliš aktivní, alespoň tedy v porovnání s českou soupiskou. Ta bude v zápase zřejmě opět spoléhat na svůj kvalitní Overpass, naopak 500 zřejmě vyberou do akce Ancient, případně Mirage. Podle SazkaBET jsou čeští hráči outsiderem s kurzem 2,30:1 na vítězství, na bulharského soupeře je vypsán kurz 1,54:1.

Přímé přenosy obou zápasů můžete sledovat na Twitch kanále REPUBLEAGUE s česko-slovenským komentářem.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.