CS:GO

Šachy v MOUZ neutuchají, sycrone bude trenérem hlavního týmu

Šachy v MOUZ neutuchají, sycrone bude trenérem hlavního týmu
6. 1. 2022
  |  

Svou hráčskou kariéru spojil s celky jako Sprout nebo Copenhagen Flames, teď se Dennis “sycrone” Nielsen již necelý rok pohybuje na scéně v roli kouče. V polovině června minulého roku po pětadvacetiletém Dánovi sáhla organizace MOUZ, když jej přivedla jako hlavního kouče své akademie MOUZ NXT a jeho působení pod hlavičkou německého giganta před sezónou 2022 nabírá na obrátkách, po konci mithR převezme otěže hlavní sekce.

Organizace MOUZ by se po boku G2 dala v tuto chvíli označit za krále přestupového trhu. Po odchodu dedikovaného střelce Robina "ropz" Koola do FaZe, transferu trenéra Torbjørna "mithR" Nyborga a bench Frederika "acoR" Gyldstranda sice došlo k povýšení Ádáma "torzsi" Torzsáse do hlavního týmu, další stavební kameny ale stále chybí.

Tato situace se ale zdá být již takřka vyřešena, MOUZ i v případě trenérského postu sáhli do své nadějné akademie, která 6. prosince okupovala šestadvacátou příčku žebříčku HLTV a jmenovala Dennise "sycrone" Nielsena do pozice hlavního lodivoda. Je jasné, že s torzsim již za dobu vzájemného působení potřebnou chemii nabrali, zda si sedne ale i se zbytkem sestavy, to ukáže až čas.
V tuto chvíli navíc stále čítá soupiska hráčů německých MOUZ čtyři jména, na konečnou tajenku ale dost možná přijde odpověď v následujících dnech. Proslýchá se, že čtyřlístek David "⁠frozen⁠" Čerňanský, Christopher "⁠dexter⁠" Nong, Aurimas "⁠Bymas⁠" Pipiras, Ádám "⁠torzsi⁠" Torzsás doplní francouzský Nathan "NBK-" Schmitt, který je po koketování s přestupem na VALORANT přeci jen jednou z velezkušených variant, jak sestavu doskládat. NBK- i na svých sociálních sítích zveřejnil termín zítřejší schůzky s nespecifikovanou organizací, zda to budou právě MOUZ, to se teprve dovíme. Ať tomu bude jakkoliv, Dennise "sycrone" Nielsena rozhodně nečeká jednoduchý úkol a celá scéna čeká na to, jak éru "po ropzovi" dokáže ukočírovat.

Zdroj úvodní fotografie: Twitter @sycronecs

Author photo
Jakub "Koty" Kotajny Student žurnalistiky na FSV UK, který se vydal na dráhu tuzemského Counter-Strike komentátora a redaktora.