CS:GO
ESL Pro League

s1mple vs. ZywOo - dva nejlepší hráči současnosti se proti sobě postaví ve finále EPL

s1mple vs. ZywOo - dva nejlepší hráči současnosti se proti sobě postaví ve finále EPL
12. 9. 2021
  |  

Finále ESL Pro League je tady! V neděli od 16:00 vyzve tým Vitality světovou jedničku NAVI v boji o titul ve 14. sezóně ESL Pro League.

Na jedné straně Aleksandr "s1mple" Kostyliev, o kterém vyšel k jeho 5. výročí v NAVI v posledním týdnu dokument, na straně druhé francouzský hráč Mathieu "ZywOo" Herbaut z týmu Vitality. Souboj dvou nejlepších hráčů současnosti doplní příběh finále ESL Pro League Season 14.

Natus Vincere mají o milionový důvod k motivací navíc. Jejich Intel Grand Slam race může dostat zlatou tečku v podobě vítězství na prestižním turnaji. Doposud se NAVI v hodnocených soutěžích radovali na IEM 14 Katowice (2020), DreamHack Masters Spring 2021 a IEM Cologne 2021. Čtvrté vítězství by na jejich konto přidalo 1 milion dolarů. 
Do grandfinálového BO5 zápasu budou vstupovat Natus Vincere, kteří v semifinále přehráli v těsném zápase Heroic 2:1, jako favorit. Oporu nachází ukrajinský celek ve své největší hvězdě, která aspiruje opět na ocenění MVP celého turnaje.

Vitality na vítězství na světovém turnaji čekají od prosince 2020, kdy francouzský celek zvítězil na BLAST Premier: Fall 2020.

Finálový zápas startuje v neděli od 16:00 a jeho přímý přenos si můžete vychutnat prostřednictvím Twitch kanálu ESLCSGO nebo v češtině na PLAYzoneup.

Zdroj úvodní fotografie: 
www.esportsbets.com

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport