CS:GO

s1mple se spoluhráči vyhořeli na Team Liquid! NAVI padají v úvodu BLAST World Final do lower bracketu

s1mple se spoluhráči vyhořeli na Team Liquid! NAVI padají v úvodu BLAST World Final do lower bracketu
14. 12. 2021
  |  

Obrovský šok přinesl hned úvodní zápas světového finále BLAST Premier 2021. Největší favorit turnaje, rusko-ukrajinská sestava Natus Vincere podlehla Team Liquid 1:2 a padá do spodní části bracketu.

Neuvěřitelný zápas odstartoval finálový turnaj BLAST Premier World Final 2021 v dánské Kodani. Natus Vincere podlehli heroickému výkonu Team Liquid, který s největší pravděpodobností po turnaji řízne do sestavy.

Team Liquid zvládl úvodní mapu 16:11 přesto, že po první polovině prohrávala severoamerická sestava 7:8. Overpass bychom měli. Natus Vincere naskočili zpět do zápasu na druhé mapě, která byla zároveň jejich pickem (de_dust2). Po úspěšné polovině 9:7 dovolili soupeři získat jediné kolo a vítězstvím 16:7 srovnali úvodní sérii Upper Bracketu na 1:1.

Rozhodující klání se odehrálo na Infernu, kde od počátku jasně dominovali hráči Team Liquid, které táhl fantasticky hrající Kanaďan Keith "NAF" Markovic. Výměna stran přicházela za stavu 11:4 a vše se zdálo rozhodnuto. NAVI ještě zkusili zavelet k obratu, ale marně. Získali celkově pouhých 7 kol a porážku tak neodvrátili.

Na partu okolo s1mpla bude čekat v prvním zápase "o všechno" horší z dvojice Heroic / Gambit. 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.