CS:GO

Rozpad dánských CPH Flames. Do Fnatic míří nicoodoz a roeJ

Rozpad dánských CPH Flames. Do Fnatic míří nicoodoz a roeJ
3. 6. 2022
  |  

Rošáda v přestupech top týmů pokračuje velmi nečekaným krokem. Dánské Copenhagen Flames opouští Fredrik "roeJ" Jørgensen a Nico "nicoodoz" Tamjid. Oba Dánové míří do Fnatic.

Jedenáctý tým na světě podle pořadí portálu HLTVorg opouští dvojice dánských hráčů, kteří posílí Fnatic, jenž čeká velká přestavba. Do světové organizace míří osmadvacetiletý Fredrik "roeJ" Jørgensen a také o 7 let mladší Nico "nicoodoz" Tamjid. 

Copenhagen Flames naposledy skončili na děleném 5. - 8. místě PGL Major Antwerp 2022, přesto se však rozhodli dva dánští hráči přijmout novou výzvu v týmu, který na vrcholové akci dlouho chyběl.

Fnatic o nové akvizici informali dnes v poledne na svém Twitter účtu. Dánští hráči doplňující švédského veterána Freddyho "⁠KRIMZ⁠" Johanssona a britského Williama "⁠mezii⁠" Merrimana. Týmu tak stále chybí poslední dílek skládačky na cestě zpět k úspěchům.

Nabízí se tak otázka, zda nebude tým doplněn ještě někým z Copenhagen Flames, případně jak se s celou situací popere aktuálně 11. tým světa, který přichází o důležité hráče.

Zdroj úvodní fotografie: @PGL

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.