CS:GO

Rozlosované BLAST Fall Final: NIP v pikantním souboji začnou s Astralis

Rozlosované BLAST Fall Final: NIP v pikantním souboji začnou s Astralis
9. 11. 2021
  |  

Závěr listopadu bude patřit v Dánsku finále podzimní série BLAST Premier. Jak vypadá rozlosovaný bracket?

Od 24. do 28. listopadu se zkrak CS:GO světa zaměří na Dánsko, kde vyvrcholí BLAST Premier Fall Finals 2021, kde 8 týmů zabojuje o poslední sloty na milionový turnaj BLAST Premier World Final 2021.

Organizátor dnes oznámil na svém Twitteru rozlosování play-off a také schedule pro nadcházející turnaj, který se odehraje v Dánsku, částečně i před fanoušky.
Přehled programu BLAT Premier Fall FInal | Zdroj: Twitter @BLAST Premier
Nejprve se v úvodním zápase utkají Vitality, kteří nezažili ideální turnaj na PGL Major Stockholm, kde vypadli hned v prvním kole play-off s pozdějším vítězem turnaje, které vyzve severoamerický Team Liquid.  Posléze do hry naskočí další domácí tým Heroic, který vyzve FaZe, NAVI čeká úvodní bitva s BIG a na závěr dne přijde největší souboj mezi Ninjas in Pyjamas a Astralis. Největší "škoda" bude, že se tyto zápasy odehrají jen ve studiu, nikoliv před fanoušky.

Právě před publikum se hráči podívají až v pátek během prvních zápasů v Lower Bracketu. Vítěze poznáme večer v neděli po finále. Celkový turnaje se hraje double-elimination bracketem.

Zažijí Astralis vítězný návrat do "jejich dánského království"? Kde a kdy jindy, než v Kodani!

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport