CS:GO

Rošáda mezi CZ/SK týmy v HLTV pořadí. SINNERS až třetí nejlepší!

Rošáda mezi CZ/SK týmy v HLTV pořadí. SINNERS až třetí nejlepší!
29. 5. 2023
  |  

Několik turnajových sérií, které jsou pokryty také na portále HLTV.org a domácí klání Tipsport CS:GO Bratislava 2023 přispělo k výrazným posunům česko-slovenských sestav v žebříčku. Jak si SINNERS, Dynamo Eclot a Sampi vedou?

Víkendový vrchol turnajové série Tipsport CS:GO Bratislava 2023 přinesl další vítězství týmu Dynamo Eclot, díky kterému se definitivně přesouvá do pozice česko-slovenské jedničky, o čemž svědčí druhý titul v roce 2023, ale také výsledky na HLTV a v neposlední řadě také pořadí v rankingu na stejném portále.

Dynamo Eclot si k 29. květnu zajistilo posun o 15 míst ve světovém žebříčku na celkové 58. místo. Dokonce o 17 míst se podařilo posunout se týmu Sampi, díky čemuž organizace Jakuba Jankta získala 60. místo a o 3 místa tak předskočili SINNERS Esports. Poslední zmíněný tým si polepšil o 6 pozice.

V tomto týdnu čeká na všechny celky opět řada zápasů v turnají jako CCT North Europe, Y-Games PRO Series 2023 nebo European Pro League, ze kterých se opět budou body počítat a v případě výher mohou pomoci ještě vylepšení pozic před letní přestávkou, anebo samozřejmě také k propadu v případě proher.
Česko-slovenské sestavy dle pořadí na HLTV.org | Zdroj: Twitter @CzechSlovakCS
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.