CS:GO

ropz si splnil sen! FaZe oznámili dotažení přestupu CS:GO hvězdy

ropz si splnil sen! FaZe oznámili dotažení přestupu CS:GO hvězdy
3. 1. 2022
  |  

Organizace FaZe oznámila úspěšné dotažení přestupu estonské hvězdičky do své stáje. Robin "⁠ropz⁠" Kool je oficiálně nyní jejím CS:GO členem.

Estonská hvězda zažila největší rozskvět své kariéry v organizaci MOUZ (Mousesports), které dala před několika dny sbohem. O možném přesunu do FaZe se spekulovalo již několik týdnů předtím, ovšem až nyní bylo všechno dotaženo a organizace mohla novou posilu představit veřejnosti.



Ve svých 22 letech má před sebou ještě poustu výzev a možností, jak ukázat světu svůj neskutečný talent podpořený pílí a vytrvalostí. Ve FaZe se ropz opět setká se svým velkým mentorem a podporvatelem jeho kariéry, jednatřicetiletým Dánem Finnem "⁠karrigan⁠" Andersenem.

FaZe CS:GO sekce má nyní podobu 6 členů a tudíž je otázka, jak se managementem k této situaci postaví. Možností je několika od sestavy, která se bude rotovat, až po bench jednoho z členů. V druhém případě se hodně spekuluje o možném konci nebo pauze švédské legendy Olofa "⁠olofmeister⁠" Kajbjera.

Organizace a CS:GO sestava má před sebou plné ruce práce, výsledky i pozice ve světovém žebříčku jsou za očekáváním a právě ropz to má pomoci změnit.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.