CS:GO

REPUBLEAGUE Tipos S2: SINNERS dostali pozvánku přímo do play-off, zapojeno bude dalších 5 CZ/SK týmů

REPUBLEAGUE Tipos S2: SINNERS dostali pozvánku přímo do play-off, zapojeno bude dalších 5 CZ/SK týmů
18. 8. 2021
  |  

Slovenský pořadatel mezinárodního turnaje REPUBLEAGUE oznámil podrobnosti k další sezoně, která startuje kvalifikací již tento víkend.

Po jarní sezoně, kterou ovládl bulharský celek SKADE přichází REPUBLEAGUE Tipos Season 2, ve které dostane příležitost ukázat se minimálně 6 CZ/SK zástupců v konkurenci s evropskými týmy.

Turnaj se bude skládat z:
  • Otevřených kvalifikací pro CZ/SK a EU
  • Group Stage
  • Play-in Stage
  • Play-off

Otevřené kvalifikace startují již tento víkend úvodní evropskou kvalifikací a o týden později kvalifikací pro Česko a Slovensko.

Kvalifikace:
Bude zajímavé sledovat, kdo se z domácích týmů skrze kvalifikaci probojuje, protože hned 4 další týmy mají jistou účast v základní skupině. Zde se 16 týmů rozdělí do 4 skupin, které se odehrají formátem GLS (více o formátech najdete v naší sekci Akademie).
Mezi pozvanými týmy do Group Stage najdeme z tuzemska eSubu, Entropiq Prague, ENTERPRISE a Sampi. Ze zahraničí uvidíme například nový turecký superteam Eternal Fire, Dignitas, ruský celek Entropiq nebo MIBR. Na pikantní souboj by teoreticky v určitou fázi mohlo dojít mezi Entropiq Prague a Entropiq, nicméně je velmi pravděpodobné, že budou rozřazeny do jiných skupin a možnost vzájemného souboj by se tak posouval až do play-in/play-off.

Následně se po skupinové fázi odehraje play-in, kdy z 8 nejlepších týmů ze základních skupin pouze 4 zamíří do play-off. Velkou výhodou budou mít právě SINNERS, kteří byli pozváni rovnou do play-off, tedy se jich netýká Group Stage, do kterého dostaly pozvánku velmi silné celky, ani následný play-in. Společně s nimi v play-off na 100% uvidíme SKADE, forZe a SAW.

Vítěze turnaje bychom měli poznat 20. listopadu.



Zdroj: REPUBLEAGUE a TIPOS ohlasujú 2. sezónu o 100-tisíc eur! Kvalifikácie sú otvorené!
 
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.