CS:GO

ENTERRPISE porazili Singularity. Forsyy zapsal 68 killů, Guardian bohužel skončil se skóre 36/53

ENTERRPISE porazili Singularity. Forsyy zapsal 68 killů, Guardian bohužel skončil se skóre 36/53
5. 10. 2021
  |  

REPUBLEAGUE Tipos Season 2 se přesunula už do 3. týdne a tedy také ke skupině C, ve které se slovenská legenda GuardiaN prala o postup s česko-slovenským týmem ENTERPRISE.

Druhý den skupiny C v rámci druhé sezóny REPUBLEAGUE přinesl do vzájemného souboje ENTERPRISE a Singularity ve winners match, v decideru na poraženého bude čekat K23.

ENTERPRISE vs. Singularity

  • Republeague Season 2, Group C
  • Výsledek 2:1
    • de_inferno 16:9 (12:3)
    • de_nuke 12:16 (7:8)
    • de_overpass 16:7 (9:6)

ENTERPRISE, kteří během pondělí výrazně poskočili ve světovém rankingu, začali souboj s týmem Singularity ve velkém stylu, když přejeli GuardiaNa aspol v úvodní polovině první mapy 12:3. Posléze se sice Singularity zvedli, ale na změnu sk´óre to už nestačilo.

Po vyrovnané úvodní polovině ENTERPRISE za T-side nestíhali Singularity, kteří dotáhli Nuke do vítězného konce.

Poslední mapa opět nabídla vyrovnaný souboj, minimálně tedy v rámci úvodní poloviny, po které si hráči vyměnili strany za stavu 9:6 pro ENTERPRISE. Jediné kolo dokázali hráči Singularity uhrát během poloviny druhé, kde hráli na T-side. Česko-slovenský celek tak slaví velké a důležité vítězství, které mu zaručuje postup ze skupiny.

David "forsyy" Bílý za ENTERPRISE končil sérii se sk´óre 68:41. Slovenskému sniperovi Guardianovi série nesedla a zakončil ji s indiviuálním ztrátou -17.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.