CS:GO

REPUBLEAGUE S2 Groups: Z 5 tuzemských týmů jdou dál "jen" 2

REPUBLEAGUE S2 Groups: Z 5 tuzemských týmů jdou dál "jen" 2
13. 10. 2021
  |  

Slovenský pořadatel turnaje REPUBLEAGUE Tipos může začít přeskupovat síly do vyřacovacích bojů. Úterním večerem totiž skončila skupinová fáze druhé sezony.

Čtyři skupiny, 16 účastníků, včetně 5 tuzemských týmů, pouze však 8 postupujících do play-in. Mezi celky, které zamíří do první vyřazovací stage jsou také zástupci česko-slovenské scény Dynamo Eclot a ENTERPRISE. Je to málo, nebo dost?

Skupina A:

Pořadí:
  1. Fiend
  2. EXTREMUM
  3. Dignitas
  4. eSuba

V úvodní skupině narazil česko-slovenský celek eSuba, nedávný vítěz MSR 2021, na nepříjemné soupeře v podobě Fiend, se kterým padla 0:2. Posléze se v elimination zápase nepodařilo blogg1sovi a jeho spoluhráčům uspět nad EXTREMUM, což znamenalo konec v turnaji.

Skupina B:

Pořadí:
  1. Entropiq
  2. Eternal Fire
  3. DREAM UA
  4. Sampi

Podobný osud jako eSubu, potkal také Sampi ve skupině B, kde byly nad sílu dalšího tuzemského zástupce východoevropští Entropiq i DREAM UA.

Skupina C:

Pořadí:
  1. ENTERPRISE
  2. K23
  3. Singularity
  4. Izako Boars

Příjemným překvapením se v předposlední skupině stali ENTERPRISE, kteří dokázali zvítězit a opanovat celou skupinu poté, co porazili 2:0 K23 a we Winner Match i GuardiaNa v Singularity (2:1), právě slovenský zástupce posléze nezvládl Decider Match a vypadl z turnaje.

Skupina D:

Pořadí:
  1. LDLC
  2. Dynamo Eclot
  3. MIBR
  4. Entropiq Prague

Jedinou skupinou, kde se ukázaly dva čistě česko-slovenské celky, byla ta závěrečná. Entropiq Prague bohužel nezískali ani jednu hru a po prohře s MIBR a Dynamo Eclot skončili. Druhý jmenovaný, DNE, po vítězství nad Entropiq Prague vedli and MIBR v Decider zápase. Na druhou hru však nedošlo, protože MIBR museli zápas vzdát. Dynamo Eclot se tak stalo druhým postupujícím do play-in.

Zdroj úvodní fotografie: @REPUBLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.