CS:GO

LORGAR Cup: Dynamo Eclot nezvládlo souboj s týmem 500 a bude ho čekat bitva o bronz

LORGAR Cup: Dynamo Eclot nezvládlo souboj s týmem 500 a bude ho čekat bitva o bronz
1. 7. 2023
  |  

Úvodní semifinálový zápas mezinárodního turnaje LORGAR Cup 2023, ve kterém se bojuje celkově o $15,000, odehrály celky Dynamo Eclot a 500. Pro český celek však utkání vítězně nedopadlo a bude jej čekat "pouze" souboj o bronz.

Českému celku se podařilo, i s Happyym v sestavě, který hostuje za Anarkeze (dovolená) uchopit začátek zápasu, když získal za CT stranu mapy de_anubis hned úvodní 3 kol. Pak však 5x odešel poražen a nevypadalo to s ním vůbec dobře. DNE se však vzchopili a v závěru půle se ujali vedení 8:7. Po výměně stran už dokázal tuzemský celek držet otěže zápasu pevně v rukou a dokráčel pro výhru 16:9.

Druhá mapa se ovšem týmu Dynamo Eclot hrubě nepovedla. Český tým za CT stranu na mapě de_ancient uhrál pouhá 3 kola a bulharský celek 500 jasně dominoval vývoji druhého dějství série. V tomto tempu pokračoval i po výměně stran, a byť ještě DNE snížili, tak to na otočku zdaleka nestačilo a po výsledku 16:7 se bulharskému soupeři podařilo srovnat v sérii krok na 1:1.

Závěrečná bitva se odehrála na mapě de_overpass, kde sice DNE mělo úspěšnější start a dostalo se do vedení 4:1, ovšem to nestačilo a bulharský celek se ujal stejným rázem. Až v závěru poloviny se opět probral i tuzemský tým, který díky 3 kolům v řadě získal první půli stavem 8:7. Po výměně stran však na server naskočil "pouze" bulharský tým, který dokázal ovládnout prvních 6 kol ze 7 možných. Až následně DNE snížili, ale ani to nestačilo a tým padl 14:16.

500 vs. Dynamo Eclot

Výsledek - 2:1
  • de_anubis 9:16 (7:8)
  • de_ancient 16:7 (12:3)
  • de_overpass 16:14 (7:8)

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.