CS:GO

Rána pro finále jarní série BLAST Premier. Do USA nemohou odcestovat Natus Vincere

Rána pro finále jarní série BLAST Premier. Do USA nemohou odcestovat Natus Vincere
24. 5. 2023
  |  

Do Washington, D.C., hlavního města Spojených států amerických neodcestují z důvodu problémů s vízy neodcestují hráči Natus Vincere. BLAST Premier ohlásil pro jarní finále série náhradu. Paradoxem zůstává, že se do země dostane rusko-kazašská sestava Cloud9.

BLAST Premier Spring Finals, které se odehrají už za několik týdnů v hlavním městě Spojených států amerických dostal velkou ránu z hlediska účastníků. O možnost ukázat se před vyprodanou halou Entertainment & Sports Arena přišli hráči Natus Vincere, které do země nepustí problémy s vízy. 

Pořadatel turnaje o změně a problému informoval na svém Twitter účtu, kde zmínil důvod, proč se Natus Vincere nemohou do USA podívat i náhradu, kterou bude celek Complexity. Domácí fanoušci tak dostanou náhradu v podobě tamního celku. K příspěvku na sociálních sítích byl ještě přiložen odkaz na samostatná pravidla BLAST Premier pro rok 2023, kde se postup a důvod pozvánky Complexity za NAVI objevuje.

Celá situace zůstává velmi zvláštní a paradoxní v kontextu rusko-kazašské sestavy Cloud9, která do Spojených států vyráží už tento víkend, aby v pondělí odstartovala turnaj IEM Dallas 2023 ve státě Texas, a o týden později pak bojovala v rámci BLAST Premier Spring Finals.

Nezbývá než věřit, že vyprodaná Entertainment & Sports Arena ve Washington, D.C. dopomůže fanděním hráčům ke skvělým výkonům na serveru. Turnaj startuje v hlavním městě USA už 7. června 2023.
Vyjádření BLAST Premier s odkazem na pravidla
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.