CS:GO

Prvním dnem IEM Sydney: European Open Qualifier #1 prošli jen Dynamo Eclot

Prvním dnem IEM Sydney: European Open Qualifier #1 prošli jen Dynamo Eclot
10. 8. 2023
  |  

Česko-izraelský CS:GO roster organizace Dynamo Eclot prošel jako jediný tuzemský celek prvním dnem Intel Extreme Masters Sydney 2023: European Open Qualifier #1. V tom druhém začnou proti BetBoom. Kdo další případně čeká v boji o postup?

Máme za sebou první hrací den Intel Extreme Masters Sydney 2023: European Open Qualifier #1, kterého se účastníly také česko-slovenské celky ENTERPRISE, SINNERS, BRUTE nebo Dynamo Eclot. Právě poslední celek si jako jediný vybojoval účast v pokračování otevřené kvalifikace.

V případě dnešního vítězství celku Dynamo Eclot nad úvodním soupeřem v rámci druhého hracího dne, východoevropským celkem BetBoom, se dočkají hráči českého celku souboje ve čtvrtfinále proti vítěznému celku z duelu The Prodigies a 500. 

Na druhé větvi pavouka čekají v osmifinálových duelech Into The Breach, které na úvod vyzvou Falcons, Spirit se utkají s Insilio. Z této čtveřice vyjde případný semifinálový (BO3) soupeř vítěze části bracketu s celkem Dynamo Eclot. Právě semifinále je klíčovou fází, jelikož jeho vítěz postupuje do uzavřené kvalifikace.

Intel Extreme Masters Sydney 2023: European Closed Qualifier se následně odehraje, i s postupujícími z první i druhé (ta se odehraje během dalších dní) otevřené kvalifikace, už 23. a 25. srpna. Do ní obdržely pozvánku týmy Ninjas in Pyjamas, Apeks, OG a polští 9INE. 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.