CS:GO

První kolo BLAST.tv Paris Majoru rozlosováno! Na koho narazí CZ/SK hráči?

První kolo BLAST.tv Paris Majoru rozlosováno! Na koho narazí CZ/SK hráči?
16. 4. 2023
  |  

Jen pár hodin po odehrání poslední kvalifikace na BLAST.tv Paris Major, odhalili organizátoři také los prvního kola Challengers Stage. Z česko-slovenských hráčů dostal nejtěžšího soupeře STYKO, jenž s Apeksem vyzve tým Liquid.

Všechny kvalifikace na BLAST.tv Paris Major jsou minulostí a je nám tak známo všech 24 celků, které se na historicky posledním CS:GO Majoru představí. Přestože Major v Paříži startuje až za více než tři týdny, organizátoři nezaháleli a jen pár hodin po postupu FaZe, kteří se stali posledním postupujícím, zveřejnili los prvního kola Challengers Stage.

Pro česko-slovenské hráče nebyl los příliš přívětivý. Nejtěžšího soupeře do prvního kola schytal Martin "STYKO" Styk, který se svými Apeks narazí na nejlepší americký tým - Liquid. Adam "NEOFRAG" Zouhar reprezentující OG vyzve v prvním kole ENCE a David "frozen" Čerňanský nastupující za MOUZ naskočí proti Ninjas in Pyjamas.

Kromě tuzemských zástupců se v Challengers Stage představí také světové jedničky G2, jenž vyzvou mongolskou sestavu TheMongolz, či na poslední chvíli se kvalifikující FaZe, kteří potkají v rámci prvního kola ukrajinské Monte. 
Rozpis 1. kola Challengers Stage BLAST.tv Paris Major.
Podaří se našim hráčům uspět v prvním kole a připsat si důležité úvodní vítězství na historicky posledním CS:GO Majoru? To se dozvíme již 8. května.

Zdroj úvodní fotografie: BLAST
Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.