CS:GO

První čtvrtfinálové duely BLAST.tv Paris Major jsou tady. Bude pokračovat britská pohádka?

První čtvrtfinálové duely BLAST.tv Paris Major jsou tady. Bude pokračovat britská pohádka?
18. 5. 2023
  |  

Vyřazovací část BLAST.tv Paris Major 2023 ve hře CS:GO startuje už za pár hodin, kdy se otevřou brány pařížské Accor arény. Jaké první dva zápasy dnes uvidíme? A kdo je favoritem?

Heroic vs. FaZe

Nejprve se od 15:00 proti sobě do BO3 čtvrtfinálového duelu postaví dánští Heroic a bývalá světová jednička a vítěz PGL Major Antwerp, tým FaZe, který poslední týdny v Paříži klopýtá a nepředvádí nejlepší výkony.

Souboje aktuálně druhého a třetího týmu světového HLTV žebříčku by měl nabídnout strhující vyrovnanou podívanou, jejímž mírným favoritem budou Dánové v kurzu 1,51:1. SazkaBET vidíš šance FaZe na vítězství v kurzu 2,35:1. Poslední vzájemný (BO1) duel ovládli Heroic, ovšem v listopadových BO3 soubojích z toho byla jedna výhra pro každý tým (2:0, 1:2).

Vitality vs. Into the Breach

Souboj Davida s Goliášem, favorita s outsiderem a "domácích" s britským překvapením. Nejen těmito porovnáními by se dal nazvat zápas mezi Team Vitality a Into the Breach, který se odehraje dnes od 19:00.

Pro britské Into the Breach už je obrovským úspěchem vůbec postup do vyřazovací části, respektive mezi nejlepší osmičku BLAST.tv Paris Major 2023. Dost možná to dnes bude právě konečná, neboť ve formě hrající Vitality, které potáhne domácí publikum, by měli být papírový favorité s kurzem 1,10:1. Dost možná se ani nepodíváme na 3 mapy, o čemž svědčí kurz 1,47:1. Pro Vitality by mohlo jít o 10. vítězství v řadě na HLTV.

Čtvrtfinálové duely se odehrají ve čtvrtek a v pátek, vždy od 15:00 a 19:00. Ve stejných časech se odehrají i BO3 semifinále a v neděli od 17:00 vypukne velkolepé grandfinále. Všechny duely můžete sledovat na Twitch kanále BLASTPremier nebo platformě BLAST.tv.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.