CS:GO

Prokletí IEM Katowice pokračuje. Změny po FaZe hlásí také MOUZ, Complexity nedorazí vůbec

Prokletí IEM Katowice pokračuje. Změny po FaZe hlásí také MOUZ, Complexity nedorazí vůbec
14. 2. 2022
  |  

Polský turnaj v Katowicích dostává jednu ránu za druhou. Skrze covidové restrikce, omezení a pozitivní testy dochází k dílčím změnám na soupiskách MOUZ či FaZe, Complexity zrušili účast úplně.

S postupem času, před startem velkého polského turnaje, přichází také informace o pozitivních testech hráčů napříč týmy. Po úvodních problémem ve FaZe, o kterých jsme informovali přichází postupně další. Robin "ropz" Kool tak nebude jediný, který bude mezi velkými hvězdami chybět.

Další rána přišla pro fanoušky MOUZ. Z pobaltí nemůže do Polska kvůli pozitivnímu testu dorazit Aurimas "⁠Bymas⁠" Pipiras. Do akce se tak hned od úterý dostane Jon "⁠JDC⁠" de Castro, který jen včera večer dokončil finále WePlay Academy League, ve kterém MOUZ NXT opět kralovali.

Posledním, doposud známým, případem je několik pozitivních případů v nově složeném celku Complexity. Celá organizace se tak rozhodla svoji účast zrušit a náhradu IEM Katowice ve spojení s ESL našla v organizaci Movistar Riders.

Play-in IEM Katowice 2022 startuje v úterá krátce před polednem. Věřme, že již k dalším problémům okolo účasti hráči nedojde a za týden uvidíme vyprodanou Spodek arénu s fanoušky a tím nejlepším Counter-Strikem.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.