CS:GO

Bez Neofraga a ZEDKA, ale za to s GuardiaNem! SINNERS bez plné sestavy těsně padli s Budapest Five

Bez Neofraga a ZEDKA, ale za to s GuardiaNem! SINNERS bez plné sestavy těsně padli s Budapest Five
12. 5. 2021
  |  

GuardiaN s oskarem v jednom týmu? To už tu dlouho nebylo! SINNERS se od úvodní mapy zápasu s Budapest Five potýkali s problémovým připojením, které znamenalo výměnu Neofraga a ZEDKA.

Když již vše vypadalo dobře, domácí jednička nezvládla závěr poslední mapy, kde roli opět hrálo připojení.

Po více než 8 letech bylo možné vidět duo Tomáš "oskar" Šťastný a Ladislav "GuardiaN" Kovács v jednom dresu. Naposledy tomu tak bylo v roce 2013 v barvách týmu 3DMAX. Nyní se tento moment opakoval. Bohužel pro SINNERS v nejméně vhodnou dobu.

Na první mapě úvodního duelu BLAST Rising, do které SINNERS nastupovali jako obrovský favorit, se bohužel s technickými patáliemi začali potýkat NEOFRAG a ZEDKO. Výsledkem byla bohužel nutnost hledat náhradu. Jednou se stal, potenciál coach Tomáš "tomkeejs" Tomka a druhou Maksim "t0rick" Zaikin.



Změna byla bohužel znát a mapa de_dust2 zamířila do maďarského tábora. Před druhou mapou došlo k další změně. Tomkeejs se stáhl na pozici coache a naskočil slovenský ostrostřelce a legenda Ladislav "GuardiaN" Kovács.

Další výměna hráčů se projevila téměř okamžitě a Slovák v barvách SINNERS měl velký podíl na úspěchu na mapě de_vertigo (16:12), přičemž on sám si připsal 21 killů. Problémy s připojením však byly znát i na rozhodující mapě, kdy se několikrát ze serveru odpojil právě Oskar, kterému jinak hra po boku GuardiaNa sedla. Nakonec bohužel český sniper "padl" v nejméně vhodnou chvíli a solidně rozjetý decider skončil porážkou 12:16.
 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.